DIT KLEINE GROEPJE MENSEN REGEERT DE WERELD!

DIT KLEINE GROEPJE MENSEN REGEERT DE WERELD!

Het beeld dat wij van de wereld hebben wordt geschetst door de massa-media, film en de muziek industrie, zij willen materialistisch gedachtegoed, angsten en propaganda bij ons in programmeren.

Alle grote politieke partijen hier in NL werken achter de schermen allemaal met elkaar samen. Voor de schermen wordt er door de media een poppenkast opgevoerd om ons te laten geloven dat wij een keuze hebben bij het kiezen van een partij. Wat veel mensen (nog) niet weten is dat alle grote partijen door maar een klein groepje mensen bestuurd worden als trekpoppen. Dit kleine groepje noem ik de elite.

  HET HUIDIGE POLITIEK IS EEN STELSEL VAN OPLICHTERS EN LEUGENAARS:

Bij het woord elite denken de meeste mensen meteen aan een groep rijke lieden die zichzelf vermaken met deftige feestjes en paardenraces. Maar het is iets totaal anders.

De elite, althans het deel van de elite dat zich de illuminati ("de verlichten") noemt, bestaat in de kern uit 13 steenrijke, zionistische families die voortdurend met elkaar in verbinding staan. Hun namen zijn waarschijnlijk Rothschild, Rockefeller, Warburg, Bruce, Cavendish, De Medici, Hannover, Habsburg, Krupp, Plantagenet, Romanov, Sinclair en Windsor. Maar deze lijst wordt zo angstvallig verborgen gehouden voor de buitenwereld, dat sommige bronnen op een aantal plekken een andere naam noemen.

  •                                    DE RAAD VAN 13 FAMILIES:

Ze worden ondersteund door 300 andere families, vaak met bekende namen zoals Agnelli, Bush, Ford, Kuhn, Loeb, Montgomery, Morgan, Roosevelt en Schiff. Daaromheen bewegen zich nog een heleboel machtsbeluste lieden, zoals Henry Kissinger, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Bill Gates, Bill en Hillary Clinton, George Soros, Warren Buffet, etc. Tezamen controleren ze praktisch alle macht en het geld in de wereld. Ik ga even wat families opnoemen. We beginnen met de Rothschild familie.

BILL GATES PRAAT OVER VACCINATIES EN DEPOPULATIE:

DE FAMILIE ROTHCHILD.
Deze familie is zo rijk dat wanneer het geschatte vermogen $490.000.000.000.000.000,- (vierhonderdnegentigduizend triljoen dollar) van de bankiersfamilie "De Rothschilds" onder de wereldbevolking verdeeld zou worden dan zou iedere wereldburger minstens 70 miljoen dollar ontvangen. Ook in de eerste en de tweede wereldoorlog hebben ze telkens beide kanten gefinancierd als verdeel en heer tactiek. Deze familie heeft ook controle over het moderne Israël.

         IEDEREEN OP AARDE 70 MILJOEN DOLLAR ALS DE ROTCHILDS ZIJN VERMOGEN DELEN:

                            GEORGE SOROS EN DE ROTHCHILD CONNECTIE:

DE FAMILIE ROCKEFELLER.

De familie Rockefeller controleert de media en samen met de Rothchilds de federale reserve. David Rockefeller tevens oprichter van de Trilaterale Commissie is geboren in 1915, is het hoofd van deze familie. David zei in 1994 tijdens een diner met afgevaardigden van de Verenigde Naties, mede opgericht door Nelson Rockefeller, dat de wereld rijp is voor een Nieuwe Wereldorde. De Rockefellers zijn wellicht de meest invloedrijke familie in de geschiedenis van de Verenigde Staten, vanwege hun industriële, politieke en financiële activiteiten. Ze hebben geïnvesteerd in tal van instellingen, nationale parken en allerhande onroerend goed, gedoneerd aan tal van Amerikaanse universiteiten, en hebben banden met o.a. de Verenigde Naties, het Wereld Economisch Forum en de Bilderberg Groep.

                      DAVID ROCKEFELLER OVER CONTROLE VAN DE POPULATIE:

De familie Rockefeller was tevens de grootste aandeelhouder van de Chase National Bank, destijds de grootste bank ter wereld. Er zijn vele bedrijven die worden gelinkt aan de familie Rockefeller, waaronder General Motors, Chrysler, IBM, Colgate-Palmolive, Eli Lilly, Hewlett Packard, Wells Fargo, Bank of New York en General Electric, het conglomeraat dat onder meer de kernreactors in Fukushima heeft ontworpen.

  •                                                      BRON:

DE FAMILIE KENNEDY

Dan hebben we de Kennedy,s. Zij keerden zich af van het doel om een nieuwe wereldorde te installeren, dus gaf de Illuminati opdracht deze familie te elimineren. Begin jaren zestig van de vorige eeuw werd gezegd dat president John F. Kennedy de eerste zou zijn van een dynastie in het Witte Huis. De voorspelling kwam niet uit doordat Robert F. Kennedy in 1968 vermoord werd door de illuminati en zijn broer Teddy Kennedy betrokken was bij een ''auto-ongeluk'' waarbij medepassagier Mary Jo Kopechne de dood vond.

De Kennedy's kennen een lange en tragische geschiedenis. Reeds in de jaren veertig kwamen Joseph P. Kennedy Jr. en Kathleen Kennedy om bij ''vliegtuigongelukken''. In de jaren zestig werd John F. Kennedy tijdens zijn presidentschap vermoord, vijf jaar later onderging zijn broer Robert F. Kennedy hetzelfde lot, nadat hij de presidentiële voorverkiezingen in Californië gewonnen had.

In de jaren tachtig en negentig stierven David Kennedy en Michael Kennedy, twee zonen van Robert en John F. Kennedy Jr., de enige overlevende zoon van John op relatief jonge leeftijd.

                    ILLUMINATI MOORDEN, KENNEDY, FORTUYN:

DE FAMILIE DUPONT.

De Dupont familie stamt af van Pierre Samuel du Pont de Nemours (14 december 1739 - 7 augustus 1817) hij was een Franse schrijver, econoom, uitgever en regeringsfunctionaris. Tijdens de Franse Revolutie, hij, zijn twee zonen en hun familie emigreerde naar de Verenigde Staten. De Dupont familie is een van de rijkste families in de VS. 2 familieleden waren betrokken in moord en misbruikzaken, zo was Robert H. Richards IV achterkleinzoon van chemische magnaat Irénée du Pont betrokken bij ritueel misbruik van zijn eigen dochter van 3. Deze familie is diepgeworteld in de vrijmetselarij.

                                                                   BRON:

DE DUPONTS IN NEDERLAND.

4 november 2016. Kees van der Hel doet een oproep want hij is het zat dat zijn woonomgeving vergiftigd wordt door DuPont / Chemours. Het chemieconcern lekte enorme hoeveelheden van het kankerverwekkende formaldehyde om nog maar te zwijgen van de jarenlange uitstoot van PFOA en andere gevaarlijke stoffen. De politiek keek ernaar en deed niks ondanks dat DuPont op internationale schaal het ene na het andere milieuschandaal veroorzaakt. De omwonenden hebben het nakijken, want er zijn volgens Kees economische belangen in het spel. Daarom kiest hij ervoor om los van enige politieke kleur zijn stem te laten horen aan de aanwezige directie van DuPont op 5 november.

                                     OPROEP KEES VAN DER HEL:

DE FAMILIE BUNDY.

De meeste Amerikanen zouden de familie Bundy niet herkennen als een machtige elite familie. Echter, tijdens de recente geschiedenis hadden twee Bundy broers belangrijkste posities in handen.
McGeorge Bundy was National Second Adviseur om te bepalen wat president Lyndon B. Johnson wel en niet zou mogen horen.
Zijn broer zat in het state departement. Beide Bundy broers zaten ook in de Illuminati Orde en Skull and Bones. Interessant is dat Jonas Mills Bundy (1835-1891) een belangrijk adviseur was van president Grant, president Garfield, en president Chester Arthur. McGeorge Bundy en zijn broer William P. Bundy hadden belangrijke functies bij de Bilderberg conferenties.

                                               BRON:

Het is dus duidelijk dat de positie en macht van deze twee mensen zeer uitgebreid was. McGeorge Bundy zat bij de MJ-12(Majestic 12), dit is een verondersteld Amerikaans geheim genootschap bestaande uit hooggeplaatste legerleiders, regeringsmedewerkers en wetenschappers, gevormd in 1947 door president Harry S. Truman. Het doel zou zijn om het Roswellincident te onderzoeken. De Bundy bloedlijn zit vol met vrijmetselaars en satanisten.

                                                   MAJESTIC 12:

DE BUNDY STANDOFF IN 2014 EN DE OREGON STANDOFF IN 2016. De Bundy patstelling was een gewapende confrontatie tussen aanhangers van de extreem rijke veehouder Cliven Bundy en politie, na een 20 jarig conflict waarin het Bureau van Land Management (United States Bureau of Land Management ) gerechtelijk bevel had gekregen meer dan 1 miljoen dollar van Cliven Bundy in beslag te nemen voor het onterecht gebruik van federale overheids grond grenzend aan de Bundy ranch in het zuidoosten van Nevada. Dit Conflict werd net als vele conflicten georkestreerd door George Soros.

                                 ILLUMINATI BUNDY RANCH ONTMASKERD:

Cliven Bundy is de vader van Ammon Bundy, die in 2016 een andere gewapende confrontatie gefinancierd door Soros tegen de regering leidde, de bezetting van het Malheur National Wildlife Refuge in Oregon samen met een rechts-extremistische militie genaamd: The iii percenters(de 3 procent)

FBI ARRESTEERT OREGON MILITIELEIDER EN ZES ANDEREN EEN PERSOON DOODGESCHOTEN:

DE SATANISCHE SERIEMOORDENAAR TED BUNDY.
Ook de satanische seriemoordenaar Ted Bundy die in 1979 de doodstraf kreeg voor de moorden op twee jonge vrouwen in een studentenhuis in Tallahassee en in 1980 nogmaals voor de moord op een 12-jarig meisje. Op dat moment was hij al veroordeeld voor de ontvoering van een tiener in Utah, werd hij nog vervolgd ter zake verdenking van moord op een verpleegster in Colorado en was hij tot twee keer toe ontsnapt uit de gevangenis.

Daarnaast was hij op dat moment verdachte in meer dan 30 moordzaken in zeker vijf Amerikaanse staten. Hij benaderde zijn slachtoffers vaak in het openbaar en vroeg ze om hulp. Eenmaal bij zijn auto werden ze bewusteloos geslagen, geboeid en meegenomen. Bundy vermoordde zijn slachtoffers meestal op een vooraf gekozen afgelegen plek en veel slachtoffers werden teruggevonden met ernstig schedelletsel. Ook vertoonden slachtoffers sporen van verwurging en verkrachting.

Vlak voor zijn terechtstelling bekende hij meer dan twintig moorden. De schattingen lopen echter op tot meer dan honderd vrouwen die hij om het leven zou hebben gebracht. Zijn advocate Polly Nelson noemde hem in haar boek Defending the Devil: My Story as Ted Bundy's Last Lawyer, dat in 1994 verscheen, "puur kwaadaardig".

                                                  DE BUNDY BLOEDLIJN:

                                         TED BUNDY:

WE LEVEN IN EEN SOORT VAN MATRIX.

Elk aspect van ons leven wordt gecontroleerd door de elite, we hebben totaal geen inspraak in ons eigen land. We worden gehersenspoeld met materiële rotzooi, propaganda, hersenspoeling door de media, film en muziekindustrie.
...............................................................................................................................................
CHEMTRAILS.

We worden regelmatig bestookt door de chemtrails waar Nederland regelmatig last van heeft, na het sproeiseizoen hebben de mensen meestal een vitamine D tekort en krijgen griep of zelfs ergere ziekten. Chemtrails worden ingezet om ons ziek te maken en om ons in toom te houden door middel van mind-control.

                             WEET U AL WAT CHEMTRAILS ZIJN?:

                                      CHEMTRAIL INFO:

                                    NOG MEER CHEMTRAIL INFO:

VOEDINGSINDUSTRIE.

Ook worden we misleid door de elitaire voedselindustrie hun voedsel dat voor ons in de supermarkt verkrijgbaar is, zitten vol met E-nummers en wanneer je dieper graaft kom je erachter dat dit nog maar het topje van de ijsberg is. Want er zitten niet alleen E-nummers in maar ook chemisch en synthetisch gif. We worden op grote schaal vergiftigd.

                                     DE VOEDSELINDUSTRIE MISLEID ONS:

   10 DINGEN DIE DE VOEDSELINDUSTRIE LIEVER NIET WIL DAT JE TE WETEN KOMT:

SCHOLING

Op school wordt ons valse geschiedenis aangeleerd en dat werken, geld verdienen, je eigen ego en je banksaldo het belangrijkste zijn.

STAATSONDERWIJS, INDOCTRINATIE EN HERSENSPOELING?:

HOE KUNNEN WE UIT DE MATRIX STAPPEN?

Als we echt uit de matrix willen stappen moeten we beginnen met Nederland onafhankelijk te maken. De elite en hun marionetten moeten worden gearresteerd en berecht in het volkstribunaal.

                                        HET VOLKSTRIBUNAAL:

Daarna een nieuwe grondwet installeren (misschien net zoals Zwitserland?) en een nieuw systeem opzetten waar mensenrechten, princiepen, gezondheid et cetera voorop staan. Iedereen moet evenveel zeggenschap hebben.

                                     ZWITSERSE GRONDWET:

Scholing moet niet meer draaien om materialisme maar om princiepen zoals help elkaar, respecteer elkaar etc. De ontwikkeling van je geest is ook heel belangrijk, zoals mediteren. De echte geschiedenis van de wereld moet worden aangeleerd en echte vaardigheden moeten worden geschoold.

                             ONZE GEEST HEEFT AANDACHT NODIG:

Echte voeding moet voor iedereen beschikbaar worden en een recht zijn(recht op echt voedsel). Hier kunnen we veel kanten mee op, denk aan eetbare steden en dorpen. De invloed van de voedselindustrie moeten we bestrijden. De MCdonalds en andere vergiftigings-bedrijven moeten verdwijnen uit ons straatbeeld.

                                            EETBARE STEDEN:

Er zijn genoeg mogelijkheden en alles waar je aandacht aan geeft zal groeien!

Alternatieve Media Nederland

AMN
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin